HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Sajóbábony folyamatosan fejlődik

2020. szeptember 25. (péntek) 12:36
 

Újabb fejlesztés készült el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban. Szeptember 24-én adták át az Ipari park felújított útszakaszát és a mosodaként funkcionáló korszerűsített épületet.

Egy 2 km-es útszakasz burkolatának felújításával biztonságosabb, kényelmesebb és gyorsabb lett a közlekedés, valamint a buszmegállók is megújultak. Továbbá egy régóta üresen, kihasználatlanul álló épület kapott újra szerepet a város életében: a mosodaként funkcionáló épület energetikai korszerűsítésen esett át.

CSK-8747.jpg

Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke az átadón kiemelte: „Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe még sok ilyen város kellene. Egy megye akkor tud újra és újra megújulni, ha olyan települések alkotnak benne egységet, amelyek az innováció mellett teszik le voksukat. Amelyekben a múlt hagyománytisztelete mellett megcsillan a modern jövő képe." Mint mondta, az elmúlt hónapokban számtalan avatóünnepség zajlott le a városban, ezek pedig mind azt bizonyítják, Sajóbábony okkal és joggal érdemli meg az „élhető kisváros" elnevezést. 

CSK-8711.jpg

Dr. Szilva István polgármester kiemelte, mennyi fejlesztés fejeződött be az utóbbi hónapokban Sajóbábonyban.

(Fotók: Fekete Zsanett)

Vissza