HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Szavalóversenyt szervez a könyvtár

2022. október 3. (hétfő) 14:43
 

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója tiszteletére versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár miskolci tanulók számára két korcsoportban: az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulói; valamint a. 9-12.évfolyamos középiskolai tanulók részére.

A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok. A döntőt 2022. október 18-án, kedden délután 1 órától, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár előadótermében (3530 Miskolc, Mindszent tér 2.) rendezik.

Nevezési határidő: 2022. október 11., kedd 16 óra

A versenyen résztvevő valamennyi tanulót jutalmazzák. Az első helyezettek felkérést kapnak a jövő évi városi költészet napi ünnepségen való közreműködésre.

A nevezési lapokat, valamint a felkészülés megkönnyítése érdekében készült irodalomjegyzéket és versösszeállítást a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár honlapjáról lehet letölteni (https://www.rfmlib.hu/hu/content/1956-versei-szavaloverseny). A nevezéseket a szavaloverseny@rfmlib.hu címre kérjük beküldeni.

Vissza