HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
Hírek

Felhívás a Lévay József Díj kitüntetés 2024. évi adományozására

2024. január 8. (hétfő) 10:22
 

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata idén is átadja a Lévay József Díj kitüntető elismerést. Az önkormányzat a díjat a vonatkozó önkormányzati rendeletben foglaltak szerint ezúttal is azoknak a vármegyében élő és tevékenykedő, vagy a vármegyében született, vagy munkásságukkal a vármegyéhez kötődő személyeknek adományozza, akik magas színvonalú tevékenységet fejtettek ki a közösség érdekében a közigazgatás, a közélet, a hatóságok munkája, működése vagy a közszolgálat területén.

A kitüntetés átadására a Közgyűlés március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából megtartandó ünnepi ülésén kerül sor.

A vármegyei önkormányzat idén is várja a Lévay József Díj adományozására vonatkozó ajánlásokat. A kitüntetés adományozását 2024. január 24-ig kezdeményezhetik a Közgyűlés tagjai és bizottságai, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye országgyűlési képviselői, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei székhelyű települési önkormányzatok képviselő-testületei, a bevett egyházak, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében székhellyel vagy telephellyel rendelkező civil és nonprofit szervezetek, állami, egyházi és önkormányzati költségvetési szervek vezetői, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében székhellyel, vagy telephellyel rendelkező, nyilvántartásba vett érdekképviseleti szervek és szakmai szövetségek.

A kitüntetésre javasolt személy szakmai munkájának, tevékenységének bemutatását tartalmazó kezdeményezést az elnok@hivatal.baz.hu címre várjuk Word és PDF formátumban.

A részletes felhívás letölthető az alábbi linkről:

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata Lévay József Díj

Vissza