HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Tapolca télen

2016. január 17. (vasárnap) 09:52
 
A néhány centis hó fehér lepellel borítja be Miskolctapolcát, aminek köszönhetően a szerény számú turista mellett megjelentek a városi sétálók is, főleg idősek és kisgyermekes családok.

Amint szombat kora délután láttuk a legnagyobb népszerűségnek a tóparti vadkacsa és hattyú etetés számít. Készülnek is a fotók a családi albumokba rendesen. A madáretetőnél pedig légibalettező cinegéket látni, de méretük és gyorsaságuk miatt igen csak kifognak a fotósokon. Mókussal is találkoztunk a parkban.

[0_960] DSCF4229.JPGA barlangfürdő bejáratánál nem láttunk komolyabb mozgást, pedig ebben a zord időben jól eshet egy kis ázás a kellemes langyos vízben, esetleg szaunázás, amely segít megszabadulni a karácsonyi feleslegtől is. A játszótérnél nagyobb élet volt, ami érthető is. Túrázókat is láttunk a hegyi ösvényről visszatérni. Egy kis mozgás sosem árt, különösen szép havas, napsütéses téli napon, mint amilyennek a vasárnap is ígérkezik, ráadásul tekintettel a téli szezonra a hét utolsó napján a parkolás is ingyenes a városi parkolókban.

[1_960] DSCF4252.JPG

Fotóalbumot itt talál!

A facebookon is keresse, kedvelje a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza