HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANAJÁNLÓVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Miss Bikini Barcikáról

2013. július 6. (szombat) 20:16
 
A Miss Tourism Planet nemzetközi szépségverseny döntőjének az idén Görögország adott otthont. Hazánkat a kazincbarcikai Dara Edit képviselte, s nem várt sikert elérve bejutott a legszebb nyolc közé, s megnyerte a Miss Bikini címet. Ezzel tovább öregbítette megyénk lányainak hírnevét.

Remélhetően nem haragszik meg Edit, ha annyit elárulunk a kiutazása előtt folytatott beszélgetésünkből, hogy nem voltak különösebben nagy elvárásai a versenyen szerepléssel kapcsolatban. Így saját magának is sikerült meglepetést okoznia. A még Görögországban tartózkodó szépséget a lemerülő akkumulátorral küzdve, de sikerült elérnünk. A gratuláció után arra voltunk kíváncsiak milyennek látta a versenyt?

„Nagyon szépek voltak a lányok és igazi meglepetésként ért, hogy én nyertem a Miss Bikinit. Magamban a ciprusi lányra tippeltem... A  verseny igazán profi szervezésű és színvonalas volt! A nagydöntőn bekerültem a legjobb nyolc közé. Bevallom nem számítottam arra, hogy ilyen sikerem lesz, hiszen megis csak világversenyről beszélünk. Az eredménynek köszönhetően természetesen nagyon boldog vagyok és nagyon jól éreztem magam a rendezvényen”- zárta a villáminterjút Dara Edit.

[0_300] daramissbikini.jpg

(Fotó: internet)

Vissza