HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

A HősPincér segítségével találd meg azt, akinek segíthetsz!

2020. május 14. (csütörtök) 11:28
 

A HősPincér egy olyan közösségi oldal, amely a koronavírus-krízis előidézte gazdasági válság miatt anyagilag veszélybe sodort családokat, embereket szeretné összekötni azokkal az embertársaikkal, vagy vállalkozásokkal, akiknek módjukban áll adni.

A járvány miatt kialakult helyzetben nyújt virtuális segítő kezet az az adatbázis, amely összeköti azokat, akik nélkülöznek azokkal, akik adni szeretnének. 

„A HősPincér segít azoknak, akik a koronajárvány idején elvesztették munkájukat, felélték tartalékaikat és nehéz helyzetbe kerültek. Az online platform összeköti azokat, akik mindennapi gondokkal küzdenek, azokkal, akiknek lehetőségük van adni, de nem tudják, kinek és mit. A térkép alapú rendszer egy egyszerű regisztrációval máris használhatóvá válik, ahol kizárólag a segítő számára lesz nyilvánvaló a segítséget kérő személye" – írják a közösségi adományozó portál a közleményében.

A HősPincéren bárki maradhat anonim, ahogy a már regisztrált felajánlók többsége is név nélkül töltötte fel az adatbázisba, hogy mit tud bedobni a közösbe.

Az online platform összeköti azokat, akik mindennapi gondokkal küzdenek, azokkal, akiknek lehetőségük van adni, de nem tudják kinek és mit. A térkép alapú rendszer egy egyszerű regisztrációval máris használhatóvá válik, ahol kizárólag a segítő számára lesz nyilvánvaló a segítséget kérő személye.

Regisztrációhoz kattintson IDE.

Vissza