HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Meghosszabbították a megyei alkotói pályázat jelentkezési határidejét

2020. május 25. (hétfő) 10:17
 

Meghosszabbították a megyei önkormányzat által meghirdetett „Számodra mi az igazi érték?" című pályázat jelentkezés határidejét, a járványhelyzetre való tekintettel! A pályázati anyagok postára adásának új dátuma: 2020. június 15. (hétfő).

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, „Számodra mi az igazi érték?” címmel hirdetett alkotói pályázatot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megyében élő általános és középiskolás diákok számára. 

A versenyre A4-es méretű pályaműveket várnak, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.), vagy fotómontázsokat, illetve 20 másodperces videót is készíthetnek a diákok.

Vincze Emma.jpg

Vincze Emma beérkezett alkotás

Beküldési határidő: a pályaműveket 2020. június 15. napjáig postai úton kérik megküldeni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére (3525 Miskolc, Városház tér 1.). A borítékon tüntesse fel a pályázat címét: „Számodra mi az igazi érték?”. A videókat illetve fotómontázsokat az ertektar@hivatal.baz.hu e-mail címre várják.

Vincz Hanna.jpg

Vincze Hanna beérkezett alkotása

A pályázat érvényességének feltétele ENNEK AZ ADATLAPNAK a kitöltése, melyet kérünk, hogy az alkotásokkal együtt juttassanak el a fenti címre.

(Címlapfotó: Vincze Liza beérkezett alkotása)

Vissza