HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Áldott, békés karácsonyt!

2020. december 18. (péntek) 12:35
 

Videóüzenetet készített a megyei önkormányzat elnöke, Bánné dr. Gál Boglárka, melyben áldott, békés karácsonyt kíván Borsod-Abaúj-Zemplén megye minden lakójának.

????Elkezdődött a visszaszámlálás... A rendhagyó, küzdelmekkel teli 2020-as esztendő után rendhagyó karácsonyra készülünk.????

Ezekben a vészterhes időkben is azt valljuk, hogy összetartással új perspektívák nyílhatnak előttünk, így idén ezen gondolatok jegyében 358 aranygömb díszíti Borsod-Abaúj-Zemplén megye karácsonyfáját, amelyre kézzel írtuk rá településeink neveit.
❗️Azt üzenjük, hogy senki nem marad egyedül!
Ez az ünnep más dimenzióban zajlik majd. 2020-ban már nem azt figyeljük, hogy milyen materiális javakkal lephetjük meg rokonainkat, barátainkat, hiszen idén a legnagyobb ajándék szeretteink egészsége és közelsége, ami most először sajnos nem annyira evidens.
Én kívánom, hogy az adventi várakozás végén, Jézus Krisztus születésnapjára készülve mindenki tapasztalhassa meg a békét és biztonságot, amelyre oly' régen várunk.
Pál galatákhoz írt levelében így szólt: „A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben.”
Én e sorokkal kívánok Borsod-Abaúj-Zemplén megye minden lakójánok áldott, szeretettel teli karácsonyi ünnepet!„
– olvasható hivatalos Facebook-oldalán.
Vissza