HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

A Fradi ellen kezdenek a macik

2014. szeptember 18. (csütörtök) 18:31
 
Pénteken este vérbeli rangadóval kezdi meg a MOL Liga idei szezonját a Miskolci Jegesmedvék csapata. A Ferencváros látogat a népkerti jégcsarnokba, egy nappal később pedig a Csíkszereda érkezik.

A célegyenesbe fordult a felkészülés, mire koncentráltatok ezen a héten az edzéseken?

Múlt pénteken játszottunk először ligabeli ellenféllel, és az a mérkőzés felszínre hozott pár problémát – kezdte Majoross Gergely, a Jegesmedvék vezetőedzője. Ezeket gondokat igyekeztünk orvosolni a héten, és mindazokat a játékhelyzeteket gyakoroltuk, amelyek vélhetően előfordulnak majd a hétvégi meccseken. Emellett kielemeztük a Ferencváros játékát, és azokra az elemekre helyeztük a hangsúlyt, amelyekben szerintem jobbak lehetünk. Természetesen, ha elindul a sorozatterhelés mindig bukkannak majd fel megoldandó problémák, de hát ilyen a versenysport.

Milyen mérkőzésre számít a Ferencváros ellen?

A Fradi egyik legnagyobb erénye, hogy gyorsan tudnak kontratámadásokat vezetni. Kitűnő csatáraik vannak, akik nagyon hamar képesek gólveszélyes helyzeteket teremteni. Nekünk azonban azokat a játékrészeket kell erőltetnünk, amelyekben jobbak vagyunk, így kerekedhetünk a Fradi fölé.

Szombaton már érkezik is az újabb ellenfél, a Csíkszereda.

A Csíkszeredának fiatal, lendületes csapata van, és igen jó légiósokat igazoltak. Mindkét mérkőzés keménynek ígérkezik, bár ahogy néztem a szerdai Újpest – Érsekújvár találkozót, az jutott eszembe, hogy minden egyes meccsünk nagyon nehéz lesz. Mindenestre úgy gondolom, hogy a csapat készen áll a rajtra, abban pedig egészen biztos vagyok, hogy minden egyes játékosom mindent megtesz majd a sikerért.

Pénteken 18.30-kor, szombaton 19.00 órakor indul útjára a korong a miskolci jégcsarnokban.

Vissza