HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Antal segítségével nyert a DVTK

2019. március 9. (szombat) 19:19
 
DVTK- Felcsút 1-0. A házigazdák, akik október vége óta veretlenek otthon a bajnokságban, pontszámban beérték riválisukat a tabellán, egyben elkerültek a kiesőzónából.Igaz ehhez az is kellett, hogy Tamás hibája után Antal büntetőt fogjon a hosszabbításban.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)
---------------------------------------
Miskolc, 3837 néző, v.: Karakó
    gólszerző: Hasani (63.)
    sárga lap: Vernes (41.), Tamás (57., 92.), Ousman (70.), illetve Sós (18.), Nagy Zs. (40.), Poór (79.)
    kiállítva: Tamás (92.)

[0_960] dvtkpusk.jpg(Képerenyőfotó)

    DVTK: Antal - Sesztakov, Polgár, Tamás, Juhar - Szabó B., Mazalovic, Hasani (Géringer, 81.), Márkvárt - Vernes (Ousman, 68.), Mihajlovic (Bacsa, 58.)

    Puskás Akadémia: Hegedűs - Heris, Poór, Hadzsijev, Nagy Zs. - Sós (Latifi, 30.), Mioc, Knezevic (Szakály P., 56.), Balogh B. (Varga, 42.), Kiss T. - Radó
 
    A mérkőzés elején a hazaiak irányítottak, sokkal többet birtokolták a labdát, s bár igazán nagy helyzetük nem alakult ki, átlövésből veszélyeztették a kaput. A félidő második felében aztán "felébredt" a Puskás Akadémia - amely kétszer is kénytelen volt cserélni sérülés miatt -, ekkor már inkább a diósgyőri térfélen folyt a játék, gól azonban nem született.

    A szünet után mindkét oldalon voltak lehetőségek, majd miután vezetést szerzett, a házigazda átengedte a területet a vendégcsapatnak, s elsősorban kontrákból próbálta növelni előnyét. A Puskás Akadémia kapufáig eljutott ugyan, kétszer is, majd a 93. percben még büntetőt is rúghatott, de egyenlítenie nem sikerült.

A másik borsodi csapat, a Mezőkövesd Debrecenben 1-0-ra kikapott a Lokitól.

(MTI-Kulcs magazin)

Vissza