HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Borsod megyei hétvégi programok (08.28-)

2015. augusztus 28. (péntek) 09:02
 
B.A.Z. megyei családi programok közül tallóztunk, amikhez kellemes kikapcsolódást kívánunk.

Állatkertek Éjszakája (Miskolci Állatkert) 2015. augusztus 28. (P) Az este során különlegességekkel, érdekességekkel várják látogatóikat, akik így egy igazán rendhagyó programon vehetnék részt az állatkertben, hiszen máskor nincs lehetőség rá, hogy megismerjék az állatkert lakóinak életét sötétedés után. Ezen a napon hosszabbított nyitva tartással, reggel 9.00 és este 23.00 között várják látogatókat.

Mezőzombori Csülök Fesztivál (Mezőzombor) 2015. augusztus 28-29. (P-SZ) Mindenkit szeretettel várnak az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Mezőzombori Csülökfesztiválra! Augusztus utolsó hétvégéje a csülöké.

Regionális Favágó Verseny és Vadásznap (Bükkzsérc, Rendezvénypark) 2015. augusztus 29. (Sz) Favágó-, rönkhúzó-, rönkátvágó versenyek mellett koncertek, tűzijáték és utcabál is várja az érdeklődőket.

Tállyai BorBár Jazzpiknik (Tállya) 2015. augusztus 29. (Sz) 19:00. Az estsorozat kiemelt különkiadása a Tállyai Borbár JAZZ, mely hat előadáson keresztül idézi meg a jazz-történet legnagyobb alakjait az Elek István Quartet tolmácsolásában, neves szólisták közreműködésével. George Gershwin est – vendégművész: Korb Attila

Gömörszőlősi Lovas Viadal és Falunap (Gömörszőlős) 2015. augusztus 29-30. (Sz-V) Gömörszőlősön első alkalommal rendeznek lovas ügyességi versenyt, a Gömörszőlősi Falunapok keretében. Minden gömöri, és gömörbarát lovast és lóbarátot szeretettel várnak, lóval vagy ló nélkül! Amatőr házi verseny, a részvétel mindenkinek saját felelősségére történik, és előzetes nevezéshez kötött. A verseny pontgyűjtéses, nincsenek kötelező akadályok. Pontszám, idő és stílus alapján lesz az eredmény kiszámítva.

Böjte Csaba és P. Bíró Antal ferences rendi szerzetes tart elmélkedést (Miskolc, Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai kollégium - Akropolisz Szabadtéri Színpad) 2015. augusztus 30. (V) 19.00 (kapunyitás: 18.30).  Az elmélkedést abból az alkalomból tartják meg, hogy idén 500 éves a csíksomlyói kegyszobor. Itt bemutatják a 97 éves Antal atya legújabb könyvét is.

 

A facebookon is keresse a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza